Belgische ondernemers

Bent u btw gerechtigd in België? Dan is er in uw geval sprake van intracommunautaire verwerving en betaalt u bij ons 0% belasting. Op onze website ziet u echter alle prijzen inclusief 21% btw. Mocht u een bestelling willen plaatsen dan kunt u een van de onderstaande couponcodes gebruiken om een bestelling te plaatsen, van de Nederlandse belastingdienst moeten we echter wel een geldig btw nummer hebben te controleren via de volgende link btwbe. Hierdoor moeten wij uw btw nummer ontvangen, anders kunnen we uw bestelling niet verzenden.

couponcodes producten, zodat +/- 21% btw van het totaalfactuur verdwijnt:

  • BTWBE

Mocht een van de producten er niet tussen staan of kloppen de bedragen niet? dan horen wij dit graag. We zullen u een aangepaste factuur sturen met 0% BTW.

Betaalt u liever via overschrijving? Mail ons dan uw gegevens en Belgisch btw nummer (budgetpers@hotmail.com). We mailen u een factuur die u via overschrijving kan betalen.

Overschrijven kan ook door het bedrag exclusief btw al over te maken(bedrag:1.21+14,99 verzendkosten) plus verzendkosten overmaken naar NL04ABNA0245918477 tnv budgetpers, en in de beschrijving uw gewenste pers. dan ontvangt u zo snel mogelijk uw factuur en pers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart