Goedkope transferpers

Budgetpers introduceert de goedkope transferpers voor de creatieveling, hobbyist en professional. Wil jij graag aan de slag met op maat bedrukken? Dan is een transferpers ook wel een hittepers genoemd de oplossing! Het is niet alleen een betaalbare oplossing, maar het is ook zeer geschikt voor kleinere aantallen. Bovendien behaal je hiermee snel een professioneel resultaat.

Laat de mooiste creaties werkelijkheid worden met een goedkope transferpers.

Wat heb je nodig om textiel te bedrukken?

Wanneer je een kledingbedrijf wilt opzetten of als hobby wilt gaan beginnen met het bedrukken van bijvoorbeeld kleding, dan heb je een paar producten nodig voordat je hieraan kunt beginnen. Ten eerste heb je plotter flexfolie nodig, hierop wordt de print  gedrukt om later over te brengen op het product. Om de print te kunnen ontwerpen en uit de flexfolie te snijden maak je gebruik van een snijplotter. Vervolgens maak je gebruik van een goedkope transferpers om de opdruk over te brengen op het artikel.

Je kunt nog enkele accessoires erbij aanschaffen om het werk makkelijker te maken en te zorgen voor een nog professioneler resultaat. Denk hierbij aan een teflon kussen en een pel tool.

goedkope transferpers

Een transferpers hoeft niet duur te zijn

Als je aan het oriënteren bent tussen de vele soorten transferpersen dan merk je al snel dat er een groot verschil is wat betreft de prijzen. Toch, betekent het niet altijd dat de duurste de beste is. Het is belangrijk om te kijken wat je eisen en behoeften zijn en welke machine daar perfect bij aansluit. Budgetpers biedt kwalitatieve en goedkope transferpersen aan voor diverse doeleinden.

Wil je graag meer met een transferpers dan alleen kleding bedrukken? Bekijk dan eens onze goedkope transferpers 10 in 1, hiermee gaat er een wereld voor je open op het gebied van bedrukken. Creëer de mooiste en uniekste ontwerpen op diverse materialen zoals hout, glas, keramiek en natuurlijk textiel. Met de verschillende opzetstukken monteer je gemakkelijk het benodigde onderdeel op de machine.

Vragen? Stel ze ons!

6 + 5 =

Ontdek het gebruiksgemak van een goedkope transferpers

Onze goedkope transferpersen beschikken stuk voor stuk over de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn ze handig en eenvoudig in gebruik. De goedkope transferpers 6 in 1 is voorzien van een handige zwenkarm, waardoor je gemakkelijk het hete product eruit kunt halen zonder dat je met jouw hand en of arm de bovenkant van de hitteplaat raakt.

Het bedieningspaneel werkt door middel van een touchscreen, hiermee kun je de tijd, druk en de temperatuur in stellen.

Weet jij al waar je een hittepers voor wilt gebruiken? Bekijk gerust online ons assortiment en vind een kwalitatieve en goedkope transferpers waar je nog jaren plezier van zult hebben. Voor meer informatie over een van onze producten kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.