HITTEPERS

Een hittepers is zeer geschikt voor wanneer je een print wilt bedrukken op verschillende materialen. Dit kan variëren van textiel tot aan glas en keramiek. Bij Budgetpers vind je een geschikte hittepers voor elk product, zodat ook jij de mooiste ontwerpen kan creëren.

Er zijn veel diverse hittepersen te verkrijgen, maar welke past nu bij jouw project? Wil je een draagbare mini transferpers voor kleine oppervlaktes of ga je liever voor een transferpers 10 in 1 om zowel grote oppervlaktes als verschillende materialen te bedrukken?  Om de perfecte hittepers te vinden voor jouw project, raden we aan goed te kijken waar je het voor wilt gebruiken om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Dit zijn de voordelen van een hittepers

Als we het over een hittepers hebben dan denkt men vaak dat het een dure investering is, die niet voor de beginner is weggelegd. Daarom bieden wij van Budgetpers transferpersen, snijplotters en sublimatieprinters aan tegen voordelige prijzen, hierdoor wordt het een stuk aantrekkelijker om zelf textiel te bedrukken. Andere voordelen van onze hittepersen zijn:

  • Opdrukken van hoge kwaliteit
  • Keuze uit verschillende modellen
  • Geeft een hoge druk
  • Lange levensduur
  • Herstelt de temperatuur na bedrukking nauwkeurig en snel
  • Verwisselbare platen
transferpers kopen

Hoe gebruik je een transferpers?

Hittepers ook wel een transferpers genoemd is te gebruiken voor zowel starters als professionals om opdrukken op onder andere kleding te bedrukken. Door middel van een hete plaat wordt de transfer op de kleding gedrukt. Een handige tip om de transfer zo mooi mogelijk te maken voordat je begint met bedrukken. Pers het textiel glad om kreukels te voorkomen in de transfer.

Wanneer je van plan bent om textiel met een rits of knopen te bedrukken. Dan is het verstandig om een Teflon kussen hierbij te gebruiken dit voorkomt niet alleen schade aan de hittepers, maar zorgt ook voor een gladder eindresultaat. Het ideale aan onze hittepersen is dat veel van onze modellen beschikken over het draai-systeem, hier kun je veilig het design neerleggen zonder de handen te branden.

Bestel nu voordelig een hittepers online

We beschikken over een ruim assortiment, naast de hittepers kun je ook bij ons terecht voor onder andere de volgende producten; snijplotters, sublimatieprinter, flex- en flockfolie en sublimatiemokken. Om van elk project iets unieks te maken.

Bekijk de verschillende mogelijkheden en vind jouw ideale machine. Gevonden? Bestel het dan gemakkelijk online tegen een voordelige prijs. Wij zorgen voor een snelle verzending van je order. Weet je niet welke hittepers aansluit bij jouw behoeften? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart