MOKKENPERS

Wanneer je een mokkenpers aanschaft wil je dat deze de kwaliteit van de opdruk ook kan garanderen. Met een mokkenpers van Budgetpers.nl heb je deze garantie. De opdruk wordt door een constante temperatuur en druk over de gehele mok geperst voor een optimaal kleurrijk en egaal resultaat.

De mokkenpers kun je naast het bedrukken van sublimatiemokken ook gebruiken voor andere cilindervormige producten zoals flessen, bidons en vazen. Met de verschillende bijgevoegde onderdelen kun je de pers voor meer doeleinden gebruiken dan alleen cilindervormig, dit maakt het een zeer veelzijdige transferpers

De voordelen wanneer je bij Budgetpers koopt

Een mokkenpers is er in veel verschillende uitvoeringen zo variëren ze in gebruiksgemak, prijs en  kwaliteit. Welke pers het beste bij jou past, hangt af van jouw wensen. Je kunt ze bij diverse onlinewinkels kopen, maar met zoveel aanbieders snappen wij dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom beschrijven we hieronder onze voordelen op om het overzichtelijk te houden:

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snelle verzending
mokkenpers

Behoud lang resultaat met een mokkenpers

Tijdens het gebruik van een mokkenpers, is het belangrijk dat je over de juiste materialen beschikt. Om het beste resultaat te behalen kun je hiervoor 11oz sublimatiemokken gebruiken, deze zijn voorzien van een polyester coating. Dit zorgt ervoor dat de opdruk erin gebrand wordt en vaatwasbestendig is.

Het maakt niet uit of je van plan bent om 100 mokken of 10 mokken te voorzien van een print, met een mokkenpers behaal je altijd het beste resultaat. Druk het logo van je bedrijf erop of verras iemand met zijn of haar eigen unieke mok.

Een mokkenpers koop je voordelig online

Bestel nu je mokkenpers bij Budgetpers.nl en profiteer van aantrekkelijke voordelen.  Het gebruik van een mokkenpers was nog nooit zo eenvoudig. Stel de juiste temperatuur, druk en tijd in leg vervolgens de sublimatieopdruk en de mok in de pers en het proces kan beginnen. Na de tijd koelen, eventueel in een emmer koud water dompelen, daarna is het klaar voor gebruik.

Naast de mokkenpers vind je nog meer machines die je voor diverse projecten kunt gebruiken. Neem gerust een kijkje op de webshop. Voor vragen over een van onze producten kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart