Onze partners

Kleurprofiel.com

Kleurprofiel.com is onafhankelijk bedrijf dat zich al decennialang bezighoudt met kleurbeheer.

Drijvende kracht achter Kleurprofiel.com ben ik, Bareld Molenaar, uw colormanagement specialist.

Met een nuchtere kijk op kleur en een goede service en uithoudingsvermogen is elk kleurprobleem op te lossen.

Bestelt u hier uw profiel dan heeft u rechtstreeks contact met mij en brengen we samen het printtraject in kaart en zorgen we voor een optimale voorspelbaarheid in het kleur- en printgedrag.

Dat is wat een kleurprofiel in essentie is!

Binnen elke combinatie van printer, inkt en media reageren kleuren anders. Het is daarom dat we voordat het profiel gemaakt wordt eerst in kaart brengen wat er bij u als klant als printcombinatie aanwezig is. Dat doen we door het invullen van een online PrinterFormulier. Met deze gegevens begeleiden we u om een testbestand voor profilering te printen – zonder correctie, conversie of profielgebruik. Zo hebben we de grootst haalbare kleurruimte van uw printcombinatie te pakken.

Deze print stuurt u naar ons op. Houdt u zich bezig met sublimatie dan stuurt u de gesublimeerde eindproducten met daarop de testbestanden op. Uw prints of producten worden door ons via photospectraalmetingen ingemeten waarna er een profiel wordt berekend.

MagicTransfer

Door traditionele zeefdruk te combineren met digitale technieken leveret Magic Transfer de beste transfers op de markt:

Door dit unieke productieproces kunnen wij supersnel textieltransfers leveren aan iedereen die zelf met een pers transfers kan bedrukken.

Onze transfers zijn gedrukt met op water gebaseerde inkten zonder chemische toevoegingen op transparante dragers die recyclebaar zijn.

De levendige kleuren en super scherpe details maken het mogelijk om afbeeldingen, logo’s en foto’s om te zetten tot textieltransfers van een superieure kwaliteit.

Onze Transfers zijn wasbaar op 60 graden, getest op 50+ wasbeurten en kunnen binnen enkele dagen worden geleverd. De transfers zijn Hot Peel dus ideaal om snel grote aantallen zelf te bedrukken en aan uw klanten te leveren.

Met een minimale afname van 20 stuks kan iedereen nu zelf schitterende professionele bedrukking op textiel maken.