PETTENPERS

Je kunt tegenwoordig verschillende materialen laten bedrukken zoals petten, keramiek, glas en textiel. Dit kun je uitbesteden bij een textieldrukker of je kunt ervoor kiezen om het zelf te doen. Ga je het zelf doen dan heb je hier een pettenpers voor nodig. Wanneer je het eenmaal hebt aangeschaft krijg je snel de smaak te pakken en wil je meer artikelen voorzien van een opdruk.

Een goede pettenpers die koop je voordelig online bij Budgetpers.nl. Wij bieden het aan tegen een scherpe prijs waar je vrolijk van wordt. Hieronder vertellen we je graag wat je allemaal met een pettenpers kunt en hoe je het gebruikt.

Wat kun je met een pettenpers?

Zoals het woord al zegt kun je met een pettenpers petten bedrukken. Je voorziet ze van een opdruk van hoogwaardige kwaliteit die na een aantal keren wassen ook nog mooi blijft. Wil je een veelzijdige pettenpers ga dan voor onze transferpers 10 in 1. Hierdoor heb je de mogelijkheid om niet alleen petten te bedrukken, maar ook verschillende artikelen van diverse materialen. Denk hierbij aan borden, mokken, hout, glas en T-shirts.

transferpers groot 5 in 1

Hoe gebruik je een pettenpers?

Als je aan de slag gaat met de machine, dan wil je wel voorbereid aan het werk gaan. Je zorgt ervoor dat het materiaal wat je wilt gebruiken schoon is (textiel eerst wassen). Dit zorgt voor een betere hechting op het oppervlak. Stel de tijd en de temperatuur op de display in, leg het product op de plaat/element (bij textiel pers je de eerste keer zonder print om het kreukvrij te maken), leg de flock- of flexfolie op het product, daaroverheen een vel bakpapier waarna je de pettenpers handmatig kunt sluiten. Na het sluiten gaat de timer automatisch aan, wanneer de tijd is afgelopen gaat er een signaal af dat het handmatig geopend kan worden.  Verwijder de flex- of flockfolie en het artikel is klaar voor gebruik. Producten bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

De pettenpers geeft over de gehele plaat dezelfde temperatuur evenals een gelijke drukverdeling. Daarentegen beschikt onze transferpers over een draaiarm, hierdoor behoud je de ruimte om bijvoorbeeld een pet fatsoenlijk op het element te leggen zonder dat je jouw hand kunt branden aan de hete plaat.

De beste machines vind je bij Budgetpers.nl

Waarom je jouw pettenpers het beste bij ons kunt bestellen? We denken graag mee met de klant. Zo  leveren we alleen producten af van hoge en duurzame kwaliteit, met een betaalbaar prijskaartje. Want wij vinden dat het bedrukken van textiel voor iedereen toegankelijk hoort te zijn.

Neem gerust een kijkje tussen onze diverse machines en kijk welke aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op en we helpen je graag de juiste pettenpers, sublimatieprinter, snijplotter of transferpers te vinden die past bij jouw project.

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart