SNIJPLOTTER

Een snijplotter is ideaal om mooie en unieke stickers mee te ontwerpen. Het maakt niet uit of je het voor hobbymatige of professionele doeluiteinden wilt gaan gebruiken, er zijn meerdere varianten beschikbaar, zodat er voor iedereen een geschikte bij zit. Of je de snijplotter nu op kantoor wilt plaatsen of thuis op je bureau wilt zetten bij Budgetpers.nl hebben wij ze voor je.

Ontwerp stickers in verschillende designs en vormen, een snijplotter kan je hierbij helpen. Het snijdt de materialen nauwkeurig uit, hierdoor zal het werken makkelijker, sneller en secuurder voor jou uitpakken. Het is eenvoudig in gebruik, voer de ontwerpen softwarematig in door middel van vectorbestanden deze zijn oneindig te vergroten en te verkleinen. Bekijk vervolgens welk product je nodig hebt om te gaan snijden stickerfolie, karton, textielfolie of een ander materiaal.

Gebruik de juiste materialen

Bij het gebruiken van een snijplotter is het belangrijk om over de juiste materialen te beschikken, zodat de levensduur van de machine als het product lang mee gaat. Om het ontwerp van hoge kwaliteit te blijven voorzien is een snijmat een aanrader. Het houdt het materiaal op zijn plek tijdens het snijden, waardoor het niet gaat kreukelen. Verder is het ook van belang om voor de verschillende materiaaltypes het juiste mesje te gebruiken. Voor een folie die dun is en waar veel details in het snijwerk zitten vereist een andere graad dan voor het snijden in dikke zachte materialen.

Voor het maken van stickers voor bijvoorbeeld ramen, muren, deuren of een auto is het raadzaam om goed op te letten of je hiervoor wel het juiste materiaal gebruikt. Bij het maken van stickers van vinylfolie is er applicatiefolie bij nodig, dit zorgt ervoor dat je de afbeelding kan overbrengen op het gekozen oppervlak,  Flex en flock folie is ideaal om textiel mee te beplakken, houd er rekening mee dat je de folie spiegelt voordat je het gaat snijden.

Een belangrijke tip die wij je graag meegeven is dat bij het maken van een meerkleurige sticker, je het ontwerp per kleur uit snijdt.

snijplotter

Creëer unieke ontwerpen met de snijplotter

Met een snijplotter kun je de mooiste creaties creëren voor verschillende doeleinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote muursticker of deursticker in een leuk design, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder noemen we de verschillende variaties waar je met de snijplotter stickers voor kan ontwerpen:

Raambelettering

Textiel bedrukken

Autobelettering

Signalisatieborden

Geprinte afbeeldingen uitsnijden

Papier/karton uitsnijden

Bestel jouw snijplotter bij Budgetpers.nl

Het aanschaffen van jouw gewenste printer kan gemakkelijk online via onze webshop, daar vind je diverse soorten snijplotters waaronder de kleine, grote en automatische met laser en optische sensor. Mocht dit niet helemaal zijn wat je zoekt, kijk dan gerust eens verder op onze site waar we ook andere printers aanbieden, zoals de sublimatieprinter en een transferpers.

Heb je vragen over een van onze producten of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart