SUBLIMATIEPRINTER

Een sublimatieprinter is geen gewone printer. Deze printer is bedoeld om diverse producten, van kledingstukken tot aluminium platen en keramieken mokken, van een bedrukking te voorzien. De sublimatieprinter maakt gebruik van een hittetechniek, waarbij de print eigenlijk gebakken wordt in het product. Hierdoor ontstaat er een hoogwaardige bedrukking die lang mooi blijft.

Een goede sublimatieprinter werkt met speciale sublimatie-inkt, welke tot 200 graden Celsius wordt verhit om een mooie print op het product te realiseren. Wilt u een sublimatieprinter kopen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Budgetpers.nl.

Waarom een sublimatieprinter bij ons kopen?

U kunt bij Budgetpers.nl een uitstekende sublimatieprinter kopen tegen een betaalbare prijs. Wij staan altijd voor u klaar met een passende service en hoogwaardige producten. U kunt bij ons dan ook rekenen op goede garanties, zoals:

  • Gegarandeerd veilig werken met de sublimatieprinter
  • Bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit
  • Bedrukking in full colour is mogelijk
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit
  • Altijd een vriendelijke en betaalbare service
transferpers kopen

In het bijzonder geschikt voor meerkleurige designs

Bedrukkingen kunnen uiteraard op meerdere manieren worden gerealiseerd. Voor bepaalde bedrukkingen, zoals het bedrukken van kleding, kan een transfpers ook een goede optie zijn. Deze kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. Wilt u bedrukkingen op onder meer mokken, kleding en aluminium platen realiseren, waarbij de bedrukking in de coating van het product wordt gebakken? Dan heeft u een goede sublimatieprinter nodig.

Wij werken samen met de beste experts op de markt. Hierdoor kunnen wij u een sublimatieprinter aanbieden met hoogwaardige inkt en een professioneel kleurprofiel. Door de kleurenprofielen is de sublimatieprinter in het bijzonder ook goed geschikt voor het realiseren van meerkleurige bedrukkingen.

Direct een sublimatieprinter online bestellen

Voor een betrouwbare, hoogwaardige sublimatieprinter bent u altijd aan het juiste adres bij Budgetpers.nl. U betaalt bij ons een vriendelijke prijs, waardoor u zeker bent van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. U kunt de gewenste sublimatieprinter direct bestellen bij ons.

Wilt u eerst meer informatie of heeft u behoefte aan advies over de sublimatieprinter? Neem dan gerust contact met ons op.

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart