Partners

Een kleurprofiel: voorspelbaarheid in kleurweergave in je sublimatieproces

 

Bij Budgetpers.nl kun je kiezen uit een breed assortiment aan sublimatieproducten zoals transferpersen, snijplotters en printers. En dat tegen erg aantrekkelijke tarieven!

Toch komt het nog bij velen voor dat ondanks een goede printer, prima inkt en het juiste papier de resultaten tegenvallen. Dat heeft te maken met je kleurbeheer, of met een mooi woord colormanagement.

Tijd voor de final touch!

Een sublimatieconfiguratie kan nog zo goed zijn, maar zo lang de onderdelen printerkop, inkt en media niet op elkaar zijn afgestemd levert je dat geen optimale resultaten op. Dat is jammer en geeft veel onnodige frustratie.

 

Niet nodig, vinden wij! En daarom is Budgetpers.nl verdergegaan in hun service door met KLEURPROFIEL.COM een samenwerking aan te gaan om hun klanten VOORSPELBAARHEID IN KLEUR te kunnen aanbieden. Appeltje Eitje? Met onze op maat gemaakte profielen is het dat inderdaad!

 

KLEURPROFIEL.COM

Kleurprofiel.com is onafhankelijk bedrijf dat zich al decennialang bezighoudt met kleurbeheer.

Drijvende kracht achter Kleurprofiel.com ben ik, Bareld Molenaar, uw colormanagement specialist.

Met een nuchtere kijk op kleur en een goede service en uithoudingsvermogen is elk kleurprobleem op te lossen.

Bestelt u hier uw profiel dan heeft u rechtstreeks contact met mij en brengen we samen het printtraject in kaart en zorgen we voor een optimale voorspelbaarheid in het kleur- en printgedrag.

 

Footprint

Dat is wat een kleurprofiel in essentie is!

Binnen elke combinatie van printer, inkt en media reageren kleuren anders. Het is daarom dat we voordat het profiel gemaakt wordt eerst in kaart brengen wat er bij u als klant als printcombinatie aanwezig is. Dat doen we door het invullen van een online PrinterFormulier. Met deze gegevens begeleiden we u om een testbestand voor profilering te printen – zonder correctie, conversie of profielgebruik. Zo hebben we de grootst haalbare kleurruimte van uw printcombinatie te pakken.

Deze print stuurt u naar ons op. Houdt u zich bezig met sublimatie dan stuurt u de gesublimeerde eindproducten met daarop de testbestanden op. Uw prints of producten worden door ons via photospectraalmetingen ingemeten waarna er een profiel wordt berekend.

 

Aftersales

Voor veel mensen is colormanagement en het omgaan met profielen nog een complexe materie. Daarom bieden we bij elk profiel – indien nodig – gratis remote support van 30 minuten om de instellingen samen met u door te nemen.

 

Wilt u ook VOORSPELBAARHEID IN KLEUR?

Kijk dan op onze websites: – https://www.kleurprofiel.com – https://www.sublimatieprint.nl En wilt u ons alvast een vraag stellen? Mail dan naar printer@kleurprofiel.com.

cupidoschoice.com

 

aplusporducts.nl

 

gymjunkies.nl

partystarterkit.nl

 

Textiel transfers uitbesteden?

Door traditionele zeefdruk te combineren met digitale technieken leveret Magic Transfer de beste transfers op de markt:

Door dit unieke productieproces kunnen wij supersnel textieltransfers leveren aan iedereen die zelf met een pers transfers kan bedrukken.

Onze transfers zijn gedrukt met op water gebaseerde inkten zonder chemische toevoegingen op transparante dragers die recyclebaar zijn.

De levendige kleuren en super scherpe details maken het mogelijk om afbeeldingen, logo’s en foto’s om te zetten tot textieltransfers van een superieure kwaliteit.

Onze Transfers zijn wasbaar op 60 graden, getest op 50+ wasbeurten en kunnen binnen enkele dagen worden geleverd. De transfers zijn Hot Peel dus ideaal om snel grote aantallen zelf te bedrukken en aan uw klanten te leveren.

Met een minimale afname van 20 stuks kan iedereen nu zelf schitterende professionele bedrukking op textiel maken.