TRANSFERPERS KOPEN

Wanneer je zelf producten wilt gaan bedrukken kan dat erg goed met een transferpers. Een transferpers is op aanvulling van andere machines soms erg handig of zelfs nodig. Maar welke pers heb je nodig en wat zijn de verschillen? Een transferpers kopen is een investering waar wij je graag meer over vertellen, lees daarom snel verder!

Wat is een transferpers?

Een transferpers noemen we ook wel hittepers. Kort samengevat: met deze soort pers bedruk je producten door middel van hitte. Ze zijn perfect voor het bedrukken van kleding en ander textiel, maar ook bijvoorbeeld mokken.

Een transfer brengt u aan door middel van druk en warmte. Door een transferpers te kopen en te gebruiken zorgt er ervoor dat het producten zijn kwaliteit niet verliest. Daarnaast scheelt het erg veel werk door de machine het werk te laten doen.

transferpers kopen

Welke transferpers heb je nodig?

Een transferpers kopen is een investering, dan wil je ook de juiste investering doen. Hieronder vertellen we je meer over 3 soorten persen in ons assortiment:

Budgetpers klein

Een transferpers kopen terwijl je geen groot budget hebt? Het is mogelijk! Wanneer je klein wilt starten en toch t-shirts met een hoge kwaliteit wilt bedrukken dan is onze Budgetpers de match voor jou. Het textiel, hout en keramiek bedruk je met deze zwenkarm. Een alleskunner voor een mooie prijs!

Transferpers 10 in 1 – Pet Pers

Dit is misschien wel de aller populairste pers uit ons assortiment, en dat vinden wij niet zo vreemd! Met deze zwenkarm is het bedrukken van hout, glas, keramiek en textiel mogelijk! Deze transferpers 10-1 kan in principe alles. En dat ook nog voor een mooie prijs!

Transferpers 8 in 1 Groot

Een grotere versie van onze hittepersen. Door de draai/swing pers kun je jouw design rustig onder handen nemen zonder jezelf te branden. Deze combinatie persen zijn voorzien van een rails systeem aan de onderzijde van de pers. Met de bijgeleverde elementen kun je allerlei producten bedrukken. Zelfs vaasjes of mokken!

Benieuwd naar de overige transferpersen? Bekijk dan snel ons assortiment transferpersen! Een transferpers kopen doet u bij Budgetpers.nl!

Kunnen we u nog ergens bij helpen?

Shopping Cart